Tatlı biri var sevilmeye değer, güzel biri var görülmeye değer, iyi dostlar var özlenmeye değer, ama biri varki can vermeye değer!
Gölgeler düşsede yüreğinin üstüne güneşini sakın söndürme, umut yoksa yarınlar uzak kalır insana, unutma Bir Sen Daha Yok Bu Dünyada...
Sevgisiz Bir Hayat Oksijensiz Bir Nefes Almaya Benzer.Sevgisiz Bir Yaşam Kuru Bir Çölde Cayır Cayır Yanmaya Benzer.Aşksız Bir Direnişte Umutsuzca Direnmeye Benzer..
Sev seni seveni hak ile yeksan ise sevme seni sevmeyeni mısıra sultan ise..
Sarı giyer güneş olursun.Mavi giyer deniz olursun. Siyah giyer matem olursun.Kim bilir belki birgün beyaz giyer benim olursun.
Gözlerim gözlerini görmesede ellerim ellerini tutmasada yokluğun hergece kalbimden vursada sana aşığım ya oda yeter bana...
Bir insana verilebilecek en güzel armağan yürektir ve bir insanı sevebilmek dostum inan yürek işidir.
Kül olmuş ateş yanarmı,buz tutmuş su akarmı,şu gözler seni sevdi BAŞKASINA BAKARMI.
Sen benim tarihinin en güzel fethisin sen yıldızları bol olan gecenin en parlak yıldızı sen benim ıssız bir adada isteyeceğim üç şeyin üçüsün AŞKIM