Admin Admin
Mesaj Sayısı : 374 Yaş : 31 Nerden : ALANYA Lakap : asi kız cadı şeytan Kayıt tarihi : 21/11/08
| Konu: Abi su adRese nasıL qidebiLiRm ? :D Salı Ocak 27, 2009 10:34 pm | |
| Abi su adrese nasil gidebilirim ? -yürüyerek
Abi su adrese nasil gidebilirim ? -1984'den beri oraya gidenler geri dönmedi -Neea??!.
Abi su adrese nasil gidebilirim ? -Bilmem, nasil gidebilirsin ?
-Abi su adrese nasil gidebilirim ? -Ankara yaziyo kardesim burada, burasi Antalya -Gidemezmiyim yani.
-Abi su adrese nasil gidebilirim ? -Onu bosver sen bu adrese git burasi daha iyi
Abi su adrese nasil gidebilirim ? -Bende yabanciyim kardes -Onu sormadim abi, adres diyom-??!!
Abi su adrese nasil gidebilirim ? -What? I don't speak Turkish- Pardon abi...
-Abi su adrese nasiıl gidebilirim ? -Ne etcen o adrese gidip de bakim -Sana ne ya halla halla -Olmaz sen söylemeden sana tarif etmem -Delimidir nedir yav
-Abi su adrese nasil gidebilirim ? -O evi biliyomda sen ne için gidiyodun oraya arkadasim -Ya chatten bi kadinla tanistimda. Yanina davet etti. Anlarsinya -Neaa o benim ev lan! Gel lan buraya zibidi -Pardon abi bilmiyodum. Dur, birak o levyeyi abi -Al ulan-Ah kafammm
-Abi su adrese nasil gidebilirim ? -Yürüyerek gidersen uzak olur- Ziplayarak gitsem-??!
-abi su adrese nasil giderim? - bak simdi sen su seyi biliyomusun ha ordan direk gidiyorum bizim sey var, ordan saga dönüyorsun ve seylerin önünden 100 metre gittin mi karsina çikar. -hönk !?!
_________________ ˙·٠•● Бắהּầ ﻛэй Łazi๓ﮒﺎй ●•٠· | |
|